Dag én nacht bereikb​aar!

  077 - 302 11 40

Uitvaartverzorging Yvonne Vos

Eén ding weten we allemaal zeker… ooit moeten we dit aardse bestaan verlaten. Vandaag de dag zijn er vele mogelijkheden om het afscheid naar persoonlijke wens vorm te geven. Een ervaren uitvaartverzorger met een goed inlevingsvermogen is in de periode rondom het afscheid daarbij onontbeerlijk.

‘Wat fijn dat u onze website bezoekt. Graag vertel ik u meer over onze dienstverlening. Lieve groet, Yvonne’


Na vele jaren in de zorg werkzaam te zijn geweest, volgden jaren waarin ik mezelf bij een uitvaartondernemer mocht ontwikkelen tot uitvaartbegeleidster.

De overstap van werken in de zorg naar werken in de uitvaartwereld voelde voor mij direct natuurlijk en vertrouwd. In die jaren heb ik veel ervaring opgedaan en mijn eigen werkstijl ontwikkeld.

Het komt nog regelmatig voor dat mensen opmerken; ‘Werken met ‘de dood’, is dat niet eng en verdrietig?’. Voor mij voelt het juist andersom. Natuurlijk… er is verdriet en dat voel je. Je leeft immers een aantal dagen intens mee met de nabestaanden. Maar, samen met hen toewerken naar een onvergetelijk en vooral persoonlijk afscheid. Daarin ligt voor mij iedere keer weer de uitdaging. Mogelijkheden aandragen, werk uit handen nemen, alle gewenste zaken vóór, maar vooral ook áchter de schermen regelen. Daar krijg ik veel energie van en dat is voor mij een teken dat ik het werk doe waar mijn hart ligt. Met liefde en passie… dicht bij de mensen die mij nodig hebben.