Dag én nacht bereikb​aar!

  077 - 302 11 40

Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek.

Bedankt! Uw bericht wordt na verificatie geplaatst.
Niet mogelijk om uw bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .
Event regisseur & mental coach Ron

Het proces rondom het overlijden van “os mam” was niet standaard. Een speciaal team voor balsemen en maatwerk werd direct goed ingeschat en discreet opgepakt door Ron. Als regisseur begeleidde hij per dag en per uur onze emoties. Een afscheid zoals mam het gewild zou hebben. We waren vaak moe en verdrietig. Als een echt geboeid mens die rust bracht, maar ook als een event manager, wist hij tot en met de ceremonie alles in overleg te regelen. Ons afscheid was 8 juni een 10+ en beyond. We kijken samen met de 175 genodigden eervol terug rondom de dienst en het diner.
Ron Bosmans (en Marian), onze dank is groot.

Leonie Verstegen (Sevenum, Diny Koenen)

Wat zijn wij jullie dankbaar!

Na het overlijden van mijn man, onze pap en opa, zijn wij begeleid door "Topper" Gerry.
Wat hebben wij dit als waardevol ervaren hoe geweldig Gerry met ons meedacht en ons  zo goed aanvoelde.
Alles heeft ze samen met ons tot in de perfectie geregeld. Ook alle lof voor Ingrid van der Beele, die de dienst fantastisch begeleide en ons verhaal zo mooi verwoord heeft. Wij kunnen met een heel dankbaar gevoel terug kijken op een mooi afscheid.
Gerry en ook Ingrid nogmaals super bedankt!

Familie Peters, Anny, Linda en Anneke (Meerlo)

Afscheid Frank Theelen

De laatste maanden van onze vriend waren zeer zwaar. Het bracht ons veel verlichting door Yvonne die ons hoe dan ook steunde. Toen Frank overleden was is hij overgebracht naar Afscheidshuis Memento Mori. Een betere keuze hadden we niet kunnen maken. Er werd echt aan alles gedacht wat ons heel veel rust gaf met de voorbereiding voor het afscheid. Het hele team van Yvonne en Erwin willen wij graag bedanken, niets is hun te veel, alles kan en niets moet. Ze denken echt met je mee.

Patrick Roeffen (America)

Warm afscheid

Uitvaartverzorging Yvonne Vos heeft de uitvaart verzorgd van onze vader. Wij zijn Yvonne veel dank verschuldigd voor de wijze waarop zij het afscheid van hem in de afgelopen periode heeft voorbereid. Het overkomt je en dan blijft het lastig de juiste toon tussen een formele plechtigheid en een informele warme bijeenkomst te vinden. Yvonne is iemand die oprecht betrokken is. Zij geeft vertrouwen en straalt rust uit. Het was een warm afscheid met een familiair karakter. Hartelijk dank daarvoor!

Janneke Glaap (Horst)

Het is een mooi afscheid geworden

Lieve Yvonne. Ik wil je nog hartelijk bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Het is een mooi afscheid geworden waar ik met een warm gevoel op terug kan kijken. Je begeleiding was echt SUPER. Je had voor iedereen een woordje en aandacht, ook voor pap. Fijn dat jij ons begeleid hebt. Ik vind je een prachtige vrouw en je kunt echt iets betekenen in deze moeilijke tijd. We krijgen veel positieve reacties, dat doet goed. Al is het moeilijk, zeker voor pap, kan ik er vrede mee hebben.
Dankjewel, Petra 😘

Familie Verstraaten (Meterik)

Prachtige herinnering van pap

Onverwacht overleed onze pap, schoonvader en opa op 19 januari 2024. Met onze handen in het haar gingen we op zoek naar een overlijdensverzekering. Deze gebeld maar we hadden geen goed gevoel bij de toen gekozen uitvaartverzorging. De overbuurvrouw May Thielen, die samen met pap de krant deelde, kwam binnen en vertelde dat ze bij Uitvaartverzorging Yvonne Vos werkt. Het zou een klein, huiselijk opgezet uitvaartverzorging zijn, die bij ons past. Mijn broer en ik hadden hier direct een goed gevoel bij en melde de ene af en belde direct Yvonne. Het was een fijn warm gesprek en de klik was gemaakt. Toen pap aankwam in afscheidshuis Memento Mori hebben we nog informatie gekregen van Erwin Vos over wat er ging aankomen en hoe het afscheidshuis werkte. Je kan er 24/7 onbeperkt in en je hoeft in de komende dagen niet te haasten. Ondertussen was ons Susan Cuppen als Uitvaartverzorgster aangewezen, ook hier was het eerste telefonische gesprek warm. De dagen erna heeft Susan ons geweldig geholpen, in luisteren, de planning, de mogelijkheden en de steun. Ze had gauw door dat wij als familie niet te strak zijn en wat pap voor ons betekende. Wij gaven aan, maar Susan heeft zeker ervoor gezorgd dat pap het afscheid heeft gekregen wat hij verdiend. Hoe moeilijk een afscheid ook is, als je de rust, steun, mogelijkheid en juiste richting krijgt zoals wij hebben gekregen van Susan, kunnen de moeilijke lastige dagen ook een hele mooie herinnering zijn. 
Wij willen May ontzettend bedanken voor haar steun en tijd die we samen in de laatste dagen van pap hebben gedeeld, super fijn dat je erbij was. Wij willen ook Susan ontzettend bedanken, de zorg, nazorg en alles wat je gedaan hebt voor ons, wij vonden het heel fijn dat je ons begeleid hebt in dit prachtige afscheid voor pap. We hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen.

Familie Grotenbreg (Horst)

Prachtig dierbaar afscheid

Onze (schoon) broer Jac kreeg ruim 4 jaar terug het vreselijke bericht dat ze niets meer voor hem konden doen. Jac zocht alles uit en kwam bij Yvonne terecht. Jac had alles op een rijtje zoals hij het wilde en Yvonne heeft dit begeleid in die jaren en samen kwamen ze bij een prachtig afscheid. Geert van den Munckhof heeft de dienst supermooi voorgedragen en Yvonne heeft ons geholpen waar ze kon… Yvonne, je bent een top meid met het hart op de juiste plaats. Bedankt voor alles wat je voor familie Kallen hebt gedaan. Lieve groet van ons allemaal.

Namens familie Kallen, Wilma Kallen (Horst)

Mooier had het niet kunnen zijn

Op 2 november overleed mijn lieve man Frans. Wat waren de kinderen en ik blij met de begeleiding door Ron Bosmans. Dit had niet beter gekund. Hij maakte het voor ons allemaal zoveel draaglijker. Een bijzonder menselijk mens die alles haarfijn aanvoelt. Dit geldt eveneens voor Ingrid van der Beele, de spreekster tijdens de uitvaartdienst. Alles zo goed en mooi verwoord. Iemand die goed naar de verhalen van mij en de kinderen had geluisterd en er een prachtig geheel van maakte. Yvonne Vos, complimenten voor de wijze waarop jullie te werk gaan en duidelijk heel zorgvuldig alle mensen kiezen waarmee jullie werken. Frans en wij hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen. Dank daarvoor.

 Dineke van der Veer-Thissen en familie (Horst)

Op en top dankbaarheid!

Op en top dankbaarheid aan mijn lieve vriendin Gerry. Als er ooit iemand van mijn naaste zou ontvallen was er 1 pers waar ik meteen aan zou denken, en dat zou Gerry zijn. Gerry die ik al bijna mijn hele leven ken en zo ook mijn familie weten dan ook hoe passievol en vol overgave zij in de uitvaart werkt. En dan ineens is het zover. Een aantal weken terug kregen wij plots te maken dat we afscheid zouden moeten gaan nemen van mijn/onze lieve mam. Gerry werd benaderd en wilde uiteraard ons maar ook mam begeleiden naar een mooi afscheid. Voor mam, voor ons en ook voor Gerry zelf zo fijn om dit met een vertrouwd gevoel te kunnen/mogen realiseren. Gerry kwam met zulke bijzondere mooie ideeën waar wij nog nooit aan zouden hebben gedacht. Haar eigen handschrift op haar rouwkaart, een prachtige bloemenkrans om haar kist haar eigen laatste woorden die waren opgenomen voor op haar eigen uitvaartdienst. Heel heftig intens, maar ook zo mooi en krachtig van mijn moeder dat ze dit nog kon. Misschien was het ook het vertrouwde gevoel wat mijn moeder had met Gerry. Gerry heeft haar en ons letterlijk bij de hand genomen om er een prachtige afscheidsdienst van te maken.

Gerry je bent een DIKKE TOPPER maar dat wist je uiteraard al 😉❤️ Dankjewel namens ons allemaal, Connie en familie van Diepen XXX

Familie van Diepen (Belfeld)

Bij de hand genomen...

Op 5 september is "onze Betsie" overleden in het ziekenhuis in Helmond.
Betsie is geboren met een verstandelijke en lichamelijke beperking, ze mocht 63 jaar worden.
Vanaf het moment dat ik (zus van Betsie) Ron Bosmans belde om te vragen of hij ons kon helpen voelde het goed, hij nam ons bij de hand en loodste ons zo door deze bijzondere tijd.
Betsie was maar 1.37m, maar was groots in haar zijn, ondanks haar laag niveau wist ze heel veel mensen aan haar te binden.
Ron voelde dit heel goed aan en zorgde ervoor dat ze heel mooi opgebaard lag in haar kamer in Gemert, heel veel medebewoners, medewerkers en familie konden zo mooi afscheid nemen.
De medebewoners hadden voor Betsie op haar inwikkel doek allen een laatste hand in waterverf aan Betsie gegeven.
Ron kwam iedere dag Betsie verzorgen vanuit Meterik naar Gemert.
Via Ron kregen we de naam van Ingrid (ritueel begeleider), zij heeft met ons samen een hele mooie afscheidsviering in elkaar gezet. Yvonne gaf aan Ron een heel mooi gedichtje wat wij op het gedachtenisprentje hebben gezet:

"Haar wereld was wat kleiner
Zonder woorden toch intens
Haar wereld was wat anders
De wereld van... een prachtig mens"

Ron, Ingrid en Yvonne, onze hele grote dank, het was erg fijn met jullie samen te werken, dank daarvoor!
"klappen in de handjes" was een favoriet liedje voor Betsie, ik zie ze het voor jullie doen en wij klappen mee!

Warme groet.

Truus Beckers-Meijer (Westerbeek)

Toen een welkom en afscheid samen kwamen

Toen een afscheid en welkom bij ons samen kwamen, stond onze wereld stil. Onze lieve dochter Fem zou stilgeboren worden. Op advies van de verloskundige kregen we de naam van Yvonne Vos door. Zij stond meteen voor ons klaar en de eerste kennismaking voelde meteen vertrouwd. Yvonne heeft ons enorm liefdevol en warm begeleid, tijdens dit moeilijke proces. Ze deed alles stap voor stap en liet ons naast het afscheid nemen, ook genieten van onze lieve dochter Fem. Wij waren nog onbekend met de watermethode, maar dit heeft ze heel goed begeleid en verzorgd. Een mooiere manier van Fem thuis hebben, hadden we ons niet kunnen wensen. Ze kwam daarnaast met liefdevolle en warme ideeën om het afscheid van Fem vorm te geven. We hebben dan ook een prachtig afscheid van onze lieve Fem gehad. 

Wij willen Yvonne dan ook nogmaals heel erg bedanken voor de warme en liefdevolle begeleiding die ze ons geboden heeft tijdens het welkom en afscheid van onze lieve Fem!

Joris & Jill Beckers (Horst)

Afscheid van os mam...

Graag willen we jullie bedanken voor alles rondom het overlijden en het afscheid van ons mam. We hebben het als bijzonder warm en zorgvuldig ervaren. Ron Bosmans heeft ons in alle rust en aandacht meegenomen in de gesprekken die we in het afscheidshuis, dicht bij mam gevoerd hebben. Zo hebben we samen geheel in het teken van wie ons mam was een prachtig afscheid "gevierd". Buiten in de natuur, mooie muziek, bloemen en bellenblaas... Ron en Lucie, dank hiervoor!

Familie Maassen (Sevenum)

Bedankt voor dit liefdevolle afscheid

Opeens stond onze wereld stil, maar daar was Yvonne. We hadden meteen een klik met jou. Stap voor stap werden we meegenomen in het hele proces, dit gaf ons veel rust. Je was hartverwarmend, empathisch, oprecht betrokken en kwam met mooie ideeën om nog laatste dierbare herinneringen te kunnen maken. Niets was te veel en alles was mogelijk. Je voelde goed aan wat we nodig hadden. Deze manier van begeleiding heeft ons goed geholpen in de eerste stap van verwerking en heeft een goede herinnering achtergelaten na dit plotselinge verlies van mijn man en onze papa. We hebben een prachtig afscheid gehad bij Château De Raay waarvoor we Yvonne en haar gehele team ontzettend dankbaar zijn.

Yvonne bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je bent een Kanjer!!

Cécile, Kim en Lisa Bruijnen (Baarlo)

Afscheid met een lach

7 jaar geleden is pap overleden, hoe jij toen al de uitvaart hebt verzorgd was hartverwarmend. De kinderen waren nog jong, maar toen zij de kist gingen verven was het voor hun geen donkere akelige bedoeling. Toen mam overleed, 3 weken geleden was het maar 1 ding, Yvonne bellen. Net als bij pap hebben we er een prachtige uitvaart/afscheidsfeest van gemaakt. Samen alles kunnen regelen met een lach en een traan, en doen wat hun laatste wensen waren. En 2 weken weken later staat Yvonne weer op de stoep, gewoon even napraten hoe het gaat. Dat laat alleen maar zien hoe jij je betrokken voelt, en met nabestaanden omgaat. Alleen maar respect voor jou Yvonne en jou team. Bedankt!

Familie Colbers (Baarlo)

Bijna een feestje

Voor mijn tante, een echte positieve levensgenieter, heeft Yvonne samen met Gerry en ons een heel mooi afscheid in elkaar gezet. Haar idee om in plaats van een bloemstuk, allemaal kleine vaasjes op de kist te plaatsen die na afloop met de gasten mee mochten als laatste cadeautje van mijn tante was een super groot succes! De bloemen van de Roze Engel in Baarlo zo mooi, alsof ze geplukt waren uit de mooie tuin van mijn moeder. Ik kijk er met een heel trots en warm gevoel op terug :) Dankjewel Yvonne.

Marit Poulissen (Amsterdam)

Hartverwarmende begeleiding

Dat Yvonne de uitvaart moest regelen mocht pap komen te overlijden, dat stond na het geweldige afscheid van mam als een paal boven water voor hem. Dus toen hij op vrijdag 13 januari zijn laatste adem uitblies hadden we weer contact met Yvonne. Door de grote drukte kon ze tot haar grote spijt de uitvaart niet regelen. Maar, zo verzekerde ze ons, in Gerry zouden we een gelijke van haar zien. 

Zo maakten wij dus kennis met Gerry en het klopte. Vanaf het eerste moment was er met haar ook die warme klik. Ze heeft ons die week bij de hand genomen en stap voor stap zijn we alles gaan regelen. We kunnen terugkijken op een prachtige uitvaart, waaraan ook Geert een belangrijke bijdrage heeft geleverd. Onvergetelijk is zijn persoonlijk gedicht over pap. Dank voor de hartverwarmende begeleiding!! 

Familie Juressen (Blerick)

Warm afscheid

Uitvaartverzorging Yvonne Vos heeft de uitvaart verzorgd van onze lieve moeder. Met name zijn wij onze persoonlijke begeleider Ron Bosmans veel dank verschuldigd voor de wijze waarop hij het afscheid van haar in de afgelopen periode heeft voorbereid, met ons heeft afgestemd en uitgevoerd. Het blijft lastig om in dit soort gevallen de juiste toon tussen een formele plechtigheid en een informele warme bijeenkomst te vinden. Maar dat is meer dan uitstekend gelukt. Ron is iemand die oprecht betrokken, warm en empathisch is, met professionaliteit en integriteit. Hij geeft vertrouwen en straalt rust uit. Het was een warm afscheid. Hartelijk dank daarvoor!

Familie ten Horn (Horst)

Lieve Yvonne

Met geen woorden kan ik beschrijven hoe ontzettend liefdevol jij ons, mijn lieve nichtjes en mijn familie, hebt opgevangen. Hebt gesteund en begeleid bij het overlijden van mijn lieve dappere zus Christel ❤️ ✨️ Ik ben je ontzettend dankbaar dat je ons hebt bijgestaan in deze intense periode. Je was er altijd! De dienst was prachtig. Zoals mijn zus ook is, een prachtig mens! ❤️

Bedankt voor alles wat jij, en ook je team & Erwin voor ons hebben gedaan. Ik zal dat nooit vergeten! Bedankt voor alle steun & liefde ?❤️

Veel liefs Sandra Janssen (Sevenum)

Voor Yvonne en team

En dan is het zover, ozze Geert is gestorven, en nu? We zagen het al aankomen maar toch... het blijft moeilijk. Maar wat heb jij ons goed geholpen Yvonne. Vanaf het begin tot het eind. Ook Peter van het verzorgteam, wat een fijne man. Hij kwam Geert s'avonds brengen bij Memento Mori, waar Yvonne en Erwin ons fijn ontvangen hebben. Geert was weer in Lottum, wat fijn. Al het regelwerk en gesprekken bij ons thuis zijn heel goed gegaan, je hebt ons heel fijn geholpen Yvonne. De crematie was echt een heel mooi afscheid waarbij Geert vd Munckhof heel erg mooi de dienst gesproken heeft en mooi gedaan met de foto's muziek en filmpje. Ook zeker een bedankje waard.

Yvonne en hele team heel erg bedankt, ik denk dat Geert het ook mooi heeft gevonden. Goed gedaan.

Namens de hele familie Hoeijmakers en Verbong, Lonneke Verbong (Lottum)

Lieve Yvonne en team

Bij binnenkomst, hadden we meteen een klik met jouw Yvonne. Hoe jij ons die dagen voor het afscheid van mam begeleid hebt, met zoveel liefde. Alles werd in stapjes  geregeld, zodat niet ineens, alles op ons afkwam. Het afscheid was helemaal in het teken van mam en van ons, waar we nu met een fijn gevoel op terug kunnen kijken.

Bedankt voor je warme en liefdevolle begeleiding.

Petra, Carin en Marleen (Sevenum)

Afscheid Jac

Mijn man / onze pap / opa is onlangs overleden aan de gevolgen van acute leukemie. Hoewel er werd verteld dat het hard achteruit ging, is het voor ons, toch sneller verlopen als verwacht.
En ja...., wat moet er dan allemaal geregeld worden?

Al snel kwamen we in contact met Uitvaartverzorging Yvonne Vos.
In afscheidshuis Memento Mori werd Jac netjes verzorgd en opgebaard. Zijn lievelingsmuziek werd gedraaid op de kamer waar hij lag en deze aangekleed met persoonlijke spullen (foto's, pet, krant etc). Ook kregen we 2 sleutels, zodat we er als gezin 24 uur per dag terecht konden.
We hebben voor beide families een aparte avond ingericht om afscheid te nemen. Erwin zorgde die avonden dat er genoeg koffie en heet water klaar stond.
Ook werd er een avond voor familie, vrienden en bekenden gepland. Deze avond werd netjes begeleid en was mooi verzorgd.

Gerrie heeft ons op een fijne en rustige manier door alle zaken heen begeleid. Dit hebben we als prettig ervaren, net als het contact met haar overige collega's.
Gerrie dacht dat Brechje Jeuken wel bij ons zou passen betreffende de uitvaartdienst. We gaven aan dat we het vooral over Jac als persoon wilde hebben, hoe hij als persoon was en niet teveel over de laatste periode van zijn leven met het ziek zijn. Brechje heeft er een mooie dienst van gemaakt met zijn muziek en foto's tussendoor.

Het is (zoals we wilden en hoopten) een mooie dienst geworden, wat een mooie herinnering is geworden.

Ondanks al het verdriet dat we hebben, kunnen we terugkijken op een mooie manier van afscheid nemen, mogelijk gemaakt door Uitvaartverzorging Yvonne Vos, waarvoor dank!

Familie Coenen (Melderslo)

Aandacht

Met een aandacht en betrokkenheid en een fijngevoeligheid waar de behoefte ligt op het moment, dat zijn de woorden die in mij opkomen als ik terug kijk naar het afscheid van mijn lieve broer. Enorm dankbaar dat ik getipt werd om Yvonne met haar team in te schakelen. Dank jullie wel, Yvonne, Erwin, Gerry en die die ik vergeten ben...

Petra Witt (Horst)

Uitvaart op afstand en toch dichtbij

Wij zijn Uitvaartverzorging Yvonne Vos, met name onze persoonlijke begeleider in deze Ron Bosmans, veel dank verschuldigd voor de perfect geregelde uitvaart van mijn geliefde moeder. In een vroeg stadium zijn er voorbereidende gesprekken geweest. Tijdens onze vliegtuigvlucht naar familie in Vietnam, is mijn moeder toch nog onverwacht komen te overlijden. Volkomen volgens afspraak heeft Ron de taak op zich genomen om de uitvaart en crematie in gang te zetten. Na terugkomst in Nederland hebben we nog enkele malen persoonlijk overleg gehad over de dienst, waar ik zelf een groot aandeel in heb gehad. Echter: Ron heeft zoveel creatieve ideeën en praktisch uitvoerbare handelingen, dat de uitvaart op een hoger plan is getild. Het geeft ons heel veel voldoening het op deze zorgvuldige manier te hebben kunnen doen. De warme persoonlijkheid van Ron Bosmans adviseert, ontzorgt, helpt en ondersteunt op die momenten dat het nodig is: Hartelijk dank hiervoor!

Erik Sprokkereef (Meerlo)

Een prachtige herinnering

Onlangs zijn wij fantastisch begeleid door Yvonne Vos en team. Het is uniek in zijn soort èn zóveel meer dan alleen uitvaartverzorging! Volledig maatwerk. Ze neemt ruim de tijd en neemt je stap voor stap mee door het hele proces. Zéér persoonlijk, hartelijk, warm en met ongelofelijk veel liefde! Alles bleek mogelijk zèlfs bloemschikken op lokatie... Ze heeft oog voor detail en leeft zich helemaal in de personen in zodat je achteraf nooit spijt krijgt van gemiste mogelijkheden. We waren een geweldig team! Speciaal dankwoord ook voor Ron Bosmans die al onze verhalen heeft aangehoord en daar vervolgens èèn mooi, waardig levensverhaal van heeft weten te maken. Hij heeft de hele uitvaartdienst prachtig verwoord de muziek en foto’s op de goeie plek gezet en ons daarin begeleid. Yvonne en Ron jullie hebben ons gedragen door het afscheid wat ons zó zwaar viel en ervoor gezorgd dat dit een prachtige herinnering is geworden. We zijn jullie dankbaar. Veel liefs van het A-team. 

Rinette, Anke, Anique en Loek (Venlo)

Een mooi afscheid

Beste Yvonne en team, Wij willen jullie ontzettend bedanken voor het geweldig mooie afscheid van pap. Wat een fantastische begeleiding door mensen met een warm hart en luisterend oor. Een speciaal woord van dank aan Gerry en Ingrid, zij hebben ons op een liefdevolle manier begeleidt in de dagen na het overlijden. Samen hebben we op een mooie manier afscheid kunnen nemen van pap, en dat zal altijd in onze gedachten blijven. Bedankt ! Jullie waren TOP ! 

Familie Muijsers (Horst) 

Afscheid nemen zoals je het zelf wilt

Lieve Yvonne, heel veel dank voor de begeleiding die je mijn Yvonne en ons hebt gegeven voor het overlijden van haar. Door jouw hulp en niet te vergeten die van Ingrid heeft Yvonne zelf haar uitvaart kunnen regelen zoals zij die zelf heeft gewenst. Jullie hadden een luisterend oor en waren in de moeilijke tijd voor het overlijden een enorme steun voor ons allemaal. Het waren bijzondere momenten die wij met een lach en een traan hebben beleefd. Het vooraf regelen van de uitvaart zou je iedereen wensen want het heeft ons enorm geholpen met het uiteindelijk verwerken van het verlies van mijn Yvonne. Je had verschillende suggesties waardoor de uitvaart steeds specialer werd. Yvonne zei zelf dat ze graag haar eigen uitvaart zou hebben gezien.Ook de steun na het overlijden heeft ons goe gedaan. Enorm bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

Mark, Evie en Giel van de Weijer (Sevenum)

Een heel mooi afscheid…

En opeens moesten wij het afscheid gaan regelen voor pap. Een moeilijk moment waar je eigenlijk nooit klaar voor bent maar toch moet gebeuren. Als uitvaartbegeleider kwam Gerry, een lieve, spontane vrouw die ons geweldig geholpen heeft om het afscheid van pap zo mooi mogelijk te maken. Thuis bij alles wat pap dierbaar was: mam, de kinderen, kleinkinderen en natuurlijk zijn verzameling zoals de maquette van het kasteel in Broekhuizen, die hij ooit gemaakt heeft. De dag van de uitvaart was bijzonder, een zonnige dag in de tuin op pap’s plekje. Wij willen Yvonne en team hartelijk bedanken voor alles en speciaal Gerry, onze steun in deze moeilijke dagen. Liefs familie Peeters.

Familie Peeters (Broekhuizen) 

Gerry bedankt!!!

En dan staat je leven onverwachts op zijn kop en moet je een uitvaart regelen. Je wilt er alles aan doen om het afscheid van moeke / oma / superoma compleet te maken. Al bij het eerste contact voelden we met z'n allen dat er een klik was tussen Gerry en ons. Gerry nam ons bij de hand, we maakten stap voor stap een plan voor een mooie uitvaart van moeke. Gerry kwam met ideeën, passend en in het verlengde van de wensen die moeke zelf kenbaar had gemaakt. Zo ook de wens van moeke om samen met pap, die eerder begraven was, nu met haar te laten cremeren. Gerry was voor ons in die dagen een steun en toeverlaat. We hadden haar graag in ons midden. Voelde elke dag weer als een van "ons". Dit heeft geleid tot een mooi afscheid voor moeke. Alles klopte zoals moeke en wij het ons gewenst hadden. We kijken met volle tevredenheid terug op een bijzonder en warm afscheid. Gerry jij hebt dit met ons mogelijk gemaakt. Je bent een kanjer!!!!! 

Familie Heldens (Horst) 

Heel veel dank.

Beste Ron en team van Uitvaartverzorging Yvonne Vos, Een veel gehoorde opmerking in deze tijd is: "Meer aandacht voor elkaar, zal de wereld mooier maken." Dat is wat jullie ons de afgelopen week hebben gegeven. Na het overlijden van pap waren we op zoek naar iemand die ons in de periode naar de uitvaart, bij het maken van de komende moeilijke keuzes, kon begeleiden. Vanaf de allereerste dag was deze begeleiding in de vertrouwde en deskundige handen van Ron Bosmans. Met heel veel aandacht voor ieders persoonlijke wensen, maar ook met de juiste daadkracht, loodste Ron ons door deze moeilijke dagen heen. Geen vraag was te moeilijk en problemen lossen we samen op. "24-uur-bereikbaar", betekent bij jullie ook echt 24 uur bereikbaar. Deze manier van begeleiden heeft ons zeer geraakt en een herinnering achter gelaten die in ons geheugen staat gebeiteld. De uitvaartdienst was precies zoals we wilden, misschien nog wel mooier. Dat was oprecht het verdriet "vieren". Mede hierdoor hebben we het samenleven met onze vader waardig en met een tevreden gevoel kunnen afsluiten. Heel veel dank hiervoor. 

Familie Huijs (Hout-Blerick)

Een dierbaar en dankbaar afscheid met oprechte dank aan Ron Bosmans

Beste Ron en het team van Yvonne Vos, met een warm gevoel van dankbaarheid kijken wij terug op het overlijden van mam. We wisten dat het moment zou komen. Vandaar dat ik 4 dagen voor het overlijden contact heb gezocht met Ron. Gewoon omdat ik Ron ken vanuit het zaalvoetballen en het rondje met de hond. Maar ook omdat ik het vertrouwen had in de mens …, Ron. Dit is meer dan bevestigd! De rust, het overzicht, de glimlach bij een droevig moment, de doortastendheid, een anekdote maar ook de kritische houding van Ron heeft ons afscheid van mam veel kleur gegeven. Elke dag kijken wij daar nog met trots op terug. Niets was teveel. Een contactmomentje ’s avonds laat of een ingewikkelde puzzel op het afscheidskaartje, voor Ron was alles mogelijk en hij ging er zijn best voor doen. Ook de aandacht voor de kleine, voor ons heel veel zeggende, dingen kregen de aandacht en verdiende de juiste plek op welk moment dan ook. Ruim 26 jaar geleden ging het afscheid nemen van pap op een hele andere manier. Toen waren we ook veel jonger en hadden we zelf geen kinderen. Onze kinderen hebben het afscheid nemen van mam echt beleefd. Zoals Ron aangaf: “je kunt het verdriet ook vieren”. En dat hebben we gedaan, met een lach en een traan. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ook dit heeft ons goed gedaan. Het ouderlijk huis zijn we nu kwijt... de herinneringen niet. Het afscheid van mam is de kroon op onze herinnering en dit hebben we mede te danken aan Ron en het team van Yvonne Vos. Nogmaals veel dank en ook heel veel succes voor jullie allen.

Familie Martens (Horst)

Afscheid Ger

Lieve Yvonne, Wat heb je ons op een fantastische manier begeleid vorige week naar het afscheid van mijn lieve Ger. De contacten met jou waren hartverwarmend. Jij en Gerry hebben ervoor gezorgd dat wij een hele mooie, sfeervolle afscheidsdienst hadden. De warmte die jij uitstraalt zal ik nooit vergeten. Jij bent een kanjer. Wat stond Ger er mooi bij op het podium in de mooie aula van Aerdehof tussen al die prachtige bloemen waar hij zo van hield. Ik heb heel veel lovende reacties gehad op de viering en ook wij zelf kijken er met een goed en trots gevoel op terug. Dank zij jouw hulp zijn we tot dit mooie resultaat gekomen. Het is voor mij nog heel onwezenlijk dat hij er niet meer is en op sommige momenten voel ik mij heel eenzaam. Heel, heel erg bedankt voor jouw steun in deze moeilijke tijd. Ik kijk uit naar ons eindgesprek.

Lieve groeten, Gertie en kinderen (Helden)

Alles kan niks is onmogelijk alles wordt met liefde verzorgd en geregeld.

Lieve Yvonne, Ron en het hele team. Ik wil jullie heel erg bedanken voor het supermooie afscheid van pap. Het waren dagen met een lach en een traan, het voelde echt vertrouwd en liefdevol. Yvonne, wat ben jij een top vrouw. Je regelde gewoon even een vrachtwagen zodat ik pap zelf weg kon brengen. Het was voor mij echt de grootste wens om pap met mijn net behaald C rijbewijs weg te brengen. En jij regeld het gewoon! En die Ron, wat een top vent. Lieve woorden en mooie tekst. Echt super! En Ron... ik voelde mij wel een beetje speciaal, dat je toch maar even de microfoon pakte en de mooiste woorden uitspraak zoals je 10 jaar geleden ook voor mijn broer Roy hebt uitgesproken! Maar het hele team is gewoon super in hun werk. Vriendelijk, liefdevol en alle geduld. Erwin, sorry van de slapeloze nachten maar je vrouwtje regelt het gewoon. Alles kan als je iets wil! Allemaal heel erg bedankt! Hele dikke knuffel Ilona (zal jullie knuffels missen! Maar jullie weten, achterom is kermis.)

Ilona Heinemans (Lottum)

Een mooier afscheid hadden we ons niet kunnen wensen.

Dankjewel Ron voor jouw geweldige, liefdevolle, meedenkende begeleiding bij het afscheid van Jan Collin. Samen is het woord dat bij jou en jouw manier van werken past. We wisten dat we iets anders wilden dan anders. Maar nog niet wat. Daarom hebben we juist gekozen voor uitvaartbegeleiding Yvonne Vos, waar we goede verhalen van hadden gehoord. Stap voor stap, dag na dag, begeleidde Ron ons door alle stappen die gezet moesten worden. Dat gaf ons, ondanks de hectische dagen, rust en overzicht. Het begon al met het uitzoeken van de kaart. Ron luisterde naar onze ideeën en vertaalde dit naar mogelijkheden. Zo gingen de dagen verder. Elke dag weer een stukje verder toewerkend naar het afscheid. We wilden graag een soort van koffietafel en het afscheid als één geheel vieren op een informele wijze. Het werd een bijzonder afscheid bij Zentire (Meterik). Jan op een houten draagbaar, gewikkeld in doeken met gekleurde bloemen van ieder familielid erop. Hij stond in het middelpunt, omringt door tafels en stoelen voor alle aanwezigen. Met een lach en een traan hebben we verhalen gedeeld, foto’s gekeken, vlaai en worstenbroodjes gegeten, samen gekletst en buiten genoten van de zon en het leven gevierd. Het was zo bijzonder. Het was voor ons precies wat bij ons paste. Ron wat zijn we jou dankbaar voor jouw geweldige manier van Zijn. Jij hebt samen met ons het afscheid voorbereid waar we achteraf zo bijzonder trots op zijn. Dit had Jan gewild. Wij vonden het fantastisch en veel familieleden hebben al aangegeven dat ze ook ooit zo afscheid willen nemen. Uit veel reacties kwam namelijk naar voren dat de mensen die opkeken tegen afscheidsvieringen deze manier van afscheid nemen als bevrijdend hebben ervaren. Ook het wikkelen in doeken werd ondanks de onbekendheid zeer positief ontvangen. Ondanks het verdriet is het zeker ook, dankzij jullie fijne begeleiding en meedenken, een mooie week geworden. Wij zijn heel dankbaar voor deze goede keuze. We hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen.

Riet, Natascha en Suzanne (Horst)

Ellen.

Het waren intense weken, waar we mede door Yvonne met een bijzonder gevoel op terug kunnen kijken. Een wens van Ellen was om voor haar overlijden alles geregeld te hebben. Yvonne werd benaderd... ze wist goed aan te voelen wat Ellen haar wensen waren en nam ook ons gevoel hier in mee. Yvonne inspireerde ons met mogelijkheden, waardoor wij samen waardevolle keuzes hebben kunnen maken... die allemaal super goed voelde. Yvonne je bent voor goud gegaan. Niets was teveel en alles was mogelijk. We kijken terug op een mooie afscheidsdienst, waarvoor we Yvonne heel dankbaar zijn. Ingrid van der Beele heeft de afscheidsdienst prachtig vorm gegeven op de mooie bijzonder locatie Aerdehof. Waarna we samen met Ellen door de mooie erehaag haar laatste pad hebben bewandeld. Yvonne is een vrouw die haar vak heel goed verstaat, snel aan voelt wat de mensen willen en nodig hebben. Alles tot in de puntjes verzorgt. Veel liefde, warmte en steun biedt aan zowel de persoon welke komt te overlijden als aan de nabestaanden. Wij zijn dan ook blij met de keuze om voor Yvonne Vos te kiezen. Er was niks dat beter of anders had gemogen. Yvonne dankjewel voor alles. Wij kijken als gezin met een goed gevoel terug op dit moeilijk maar zeker mooi afscheid ❤️. Veel liefs 

Stef-Francien Knelissen, Marieke, Ellen †, Anke en Lars (Broekhuizenvorst)

Hartelijk dank.

Beste Yvonne, langs deze weg wil ik jou en je personeel hartelijk danken voor de verzorging van de mooie warme uitvaart van onze buurvouw. Tijdens het bezoek bij haar opbaring vonden wij dat ze er prachtig bij lag. Mooi verzorgd, top, dit mag ook wel eens gezegd worden, verder was alles tot in de puntjes geregeld, Met vriendelijke groeten.

Theo van Heijster (Horst)

Warm afscheid.

10 maanden na het overlijden van pap moesten we ook ons mam voorgoed loslaten. Vanaf het 1e moment dat je binnen kwam hadden wij een goed en warm gevoel. Je was rustig, en de begeleiding ging stap voor stap. Je had hele bijzondere ideeën, die het afscheid speciaal maakte. Omdat pap zijn afscheid toen bescheiden gehouden moest worden ivm de corona werd ook pap nog betrokken bij het afscheid van mam. Zo konden familieleden die geen afscheid hadden genomen van pap dit alsnog doen. Dit was jou idee, hier hebben we veel reactie's op gehad. Ook Geert is een hele fijne warme man die veel voor ons betekend heeft. Zijn teksten, inhoudelijk ingaan op de muziek, de gedichten en ook het verhaal van " de cirkel is rond". Het klopte gewoon. En bij het lied, "samen zijn" word pap bij mam gezet, dit waren de kleine dingen die het speciaal maakte. Wij kijken terug op een mooi, warm, liefdevol afscheid, mam heeft het op deze manier verdient. En daar zijn we trots op. Yvonne, Geert, bedankt voor alles!

Familie van Lier (Meterik)

Afscheid op maat!

Lieve Yvonne en team, Met passie, liefde en een super gevoel voor wat Francoise en wij als familie voor ogen hadden met de "afscheidsviering" heb jij ons bijgestaan na het overlijden van mijn grote liefde. De week na het overlijden in aanloop naar het afscheid werd onder jouw leiding een week om nooit te vergeten. Niets was te gek en alles wat Francoise voor ogen had hoe het eruit moest komen te zien gebeurde. Zelfs heb je door jouw aanvullingen het nog specialer en persoonlijker gemaakt. Dit alles maakte het voor ons als gezin en voor de gehele familie onvergetelijk en draagt enorm bij in het verwerkingsproces. Wij zijn jou enorm dankbaar en hadden ons geen beter afscheid kunnen wensen.

Familie de Veer (Sevenum)

Fijne, respectvolle begeleiding.

Bedankt Yvonne en je team voor de hele fijne manier waarop jullie ons begeleid hebben in de dagen na het overlijden en tijdens de begrafenis van mijn lieve vrouw, onze (schoon-) moeder en oma. We vonden het heel fijn dat jullie op een hele persoonlijke en respectvolle wijze met onze wensen omgingen. We missen haar maar het helpt dat we op zo'n mooie manier afscheid hebben kunnen nemen. Dat geeft ons troost. Nogmaals heel hartelijk dank.

Familie van de Pas (Melderslo)

Mooi afscheid.

Ha Ron, wat zijn we blij dat je ons hebt geholpen met het afscheid nemen van pap, van begin tot het einde. Het voelde vertrouwd en eigen, alles was te bespreken, je hielp waar het nodig was en je voelde alles goed aan, zeker ook met die ‘gekkigheidjes’ tussendoor en dan weer bij de les. En je was zo lief voor mam die je op het laatst nog een arm aanbood bij het crematorium. Gewoon, of eigenlijk, vooral die kleine dingen. Dank je wel! En Yvonne, wat een mooi idee met de rozen tijdens het afscheid thuis van ons pap en jullie (allemaal) hebben ons daarbij geweldig geholpen. Nogmaals dank je wel. Hartelijke groeten.

Familie Janssen (Leunen)

Dank!

Beste Yvonne, Onze (schoon)moeder en oma kreeg een totaal onverwacht slecht nieuws bericht en slechts enkele weken later hebben we helaas al afscheid genomen van haar. Gedurende de voorbereiding en uitvoering van de uitvaart heb je ons met raad en daad bijgestaan. Je adviezen en voorstellen hebben na later bleek ook allemaal gewerkt. Met name hoe je ons geholpen hebt om samen met pap/opa die laatste dag van de uitvaart door te komen en het een waardig en respectvol afscheid te maken, zal ons altijd bij blijven. Yvonne en medewerkers hartelijk dank voor de steun en werk hetgeen jullie verricht hebben.

Familie Keijsers (Melderslo)

Dankjewel!

Hallo Yvonne en Team, het is alweer een jaar geleden dat onze moeder is overleden. Er ligt een kaartje in de bus van Team Uitvaartverzorging Yvonne Vos. Wat attent, lief, het heeft ons heel goed gedaan. We hebben dit zeer gewaardeerd, Top! Het gemis is nog erg groot, maar we zijn er voor elkaar. Nogmaals, heel veel dank!! Het allerbeste toegewenst voor het hele team. Lieve groetjes.

Familie Philipsen (Sevenum)

Hartelijk en professioneel.

Via onze verloskundige kregen wij de naam van Yvonne Vos doorgegeven toen onze dochter onverwachts stil geboren is bij een zwangerschap van 39 weken. Yvonne stond meteen klaar voor ons en was voor onze eerste kennismaking al aan de slag geweest voor ons om de eerste ideeën al te maken voor de uitvaart van Liza. Yvonne kwam met adviezen en opties waar wij nog niet eerder aan gedacht hadden. Ze onderhield het contact met Rens de Peijper en Paula Swinkels voor de balseming, zij hebben geweldig werk verricht en daardoor kon Liza ruim 1 week bij ons thuis zijn voordat de uitvaart was. Hierdoor kregen we alle tijd om alles te regelen, herinneringen te maken met Liza en te herstellen van de bevalling. Het afscheid was echt op maat gemaakt, er werd goed gekeken naar onze persoonlijke wensen. Yvonne gaf ons de ruimte en bewaakte daarnaast ook de tijd. We hebben een prachtig afscheid gehad bij Aerdehof waarvoor we Yvonne en haar gehele team ontzettend dankbaar voor zijn.

Rob, Astrid en Joep Alaerds (Horst)

Van harte bedankt!

Yvonne, nogmaals van harte bedankt, voor de begeleiding vóór, tijdens en na het afscheid van Gerrit. Ik heb er een heel goed (trots) gevoel aan overgehouden. Er wordt nog steeds, met respect en bewondering over gesproken én gelachen. Je was top!

Elly Bongers (Sevenum)

Bedankt!

Wat heb je ons goed begeleid met het afscheid van ozze pap. Het was echt heel fijn om dit met jou samen te mogen doen. We hebben echt een geweldige dienst gehad en alles er om heen was ook super goed geregeld. Bedankt!

Familie Driessen (Sevenum)

Hartstikke bedankt!

Yvonne, met een zeer voldaan gevoel kijken we terug op het afscheid van pap afgelopen zaterdag. We willen je dan ook hartstikke bedanken voor de prettige begeleiding en samenwerking niet alleen afgelopen zaterdag, maar zeker ook in de week daarvoor. Je hebt ons, en zeker mam, op een prettige manier aan de hand genomen met een prachtige uitvaartdienst tot gevolg.Nogmaals, hartstikke bedankt!

Familie Van Megen (Broekhuizen)

Lieve Yvonne, Ron en team.

Wij willen jullie graag bedanken voor jullie fijne begeleiding bij het overlijden en afscheid van mijn man, ozze pap en opa, Leo van Soest. Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. We wisten wanneer Leo ging sterven en daardoor hadden we vantevoren al een telefoontje gepleegd met Yvonne. Dat was een fijn gesprek. Op de dag zelf kregen we nog een lief berichtje om ons sterkte te wensen. Zo' n klein gebaar, dat doet je goed. Ron Bosmans heeft ons door de dagen geleid op een hele prettige manier. We hebben samen een prachtige rouwkaart gemaakt, pap kon bij zijn jongste dochter thuis opgebaard worden. Al pap en onze wensen konden we bespreken en uitvoeren. Door deze fijne begeleiding konden we pap het mooiste afscheid geven. Jullie zijn kanjers! Samen met het team van de balseming, de spreekster bij het afscheid, Ingrid van der Beele en de mensen bij de Leste Geulde zijn jullie echt goud waard. Dank voor alles. 

Familie van Soest (Horst)

Lieve Yvonne en haar team.

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen, vertrouwen, en vooral het meedenken bij het afscheid van onze moeder. Het voelde meteen goed. Yvonne, je bent erg gedreven en persoonlijk betrokken wat wij erg waarderen, daarbij ook professioneel. Wij hebben deze periode als heel fijn en warm ervaren. Dankjewel voor alle goede zorgen, wij kijken met een goed gevoel terug op dit moeilijk maar zeker mooi afscheid. Al die extra's zoals, de roos van Jericho, en de steen amazoniet geeft het een persoonlijk tintje. Een gouden tip van jou om moeder te laten balsemen, dit raden we iedereen aan.

Familie Tacken (Sevenum)

Liefdevol begeleid.

Graag spreken wij onze dank uit aan Yvonne Vos, Ron Bosmans en de rest van het team voor de liefdevolle manier waarop zij ons begeleid hebben bij het afscheid van onze lieve echtgenoot, vader en opa Piet. Bij een overlijden horen veel emoties en er moet in korte tijd veel geregeld worden. We hebben ons de hele tijd begrepen en gesteund gevoeld. De contacten met iedereen uit het team voelden warm en vertrouwd. We kijken terug op een heel bijzonder afscheid dat helemaal paste bij wie Piet was. Enorm bedankt voor al jullie hulp, ideeën en goede zorgen, Yvonne en Ron en alle anderen uit het team!

Familie Snellen (Sevenum)

Dank je wel.

Geheel onverwacht en onvoorbereid maakten we onlangs kennis met Yvonne Vos en haar team. Ron nam ons bij de "hand"en we maakten stap voor stap een plan voor een mooi, waardig en respectvol afscheid van ozze Pap. We voelde ons gesteund en gedragen. Er was ruimte voor verdriet, twijfel en zorgen. En zoals onze moeder het zei "het voelt zo eigen en vertrouwd". Niets was onbespreekbaar of teveel. Uiteindelijk kunnen we terugkijken op waardevolle dagen voorafgaand aan de uitvaart. En ook een mooie passende afscheidsdienst binnen de huidige mogelijkheden. Dank voor de professionele, persoonlijke, warme toegewijde aanpak. Afscheid nemen van een dierbare doet pijn. Maar als je hierop terug mag kijken met een goed gevoel dan is dit een dierbare herinnering die troost bied en zeer waardevol is. Nogmaals een Dank je wel voor jouw Yvonne en jou team.

Familie Heesen (Sevenum)

Lieve Yvonne en het team.

Toen jij bij ons kwam na het overlijden van Herman, voelde het direct warm en goed aan. Net of we je al jaren kenden en we hebben al wat uitvaart verzorgers gehad en niemand zo fijn als jij. Alles kon bij jou en wat niet kon regelde je alsnog. Ook al mailde ik je nog laat in de avond. je dacht zo goed mee en alles ging letterlijk met een lach en traan. Daardoor heeft Herman een mooie uitvaart gehad en zoals hij zei "ut waas good" en toedeledokie. Super bedankt voor alles!

Familie Niessen (Baarlo)

Een liefdevol afscheid.

Hallo team Yvonne Vos, Stukje bij beetje werden wij meegenomen in het proces van het organiseren van de uitvaart dienst en het loslaten van mijn vader. Zo mooi hoe alle opties op het juiste moment te berde werden gebracht. Als voorbeeld. Er werd de eerste dagen geopperd dat we misschien op de dag van de afscheidsdienst zelf de kist konden sluiten. Ik stond daar toen nog niet helemaal voor open. Kon me daar geen voorstelling van maken. Maar we hoefden nog helemaal niets te beslissen. Op de dag van het afscheid in Aerdehof (prachtige plek) waren we die morgen vroeg aanwezig. Mijn man moest zijn gitaar nog stemmen en even inspelen. Hij zat daar bevlogen te spelen toen er terloops werd medegedeeld dat ze pap wilden gaan halen en dat de kist nog open was. Op dat moment voelde het zo natuurlijk dat ik niet meer twijfelde en het juist heel fijn vond pap nog een laatste maal te zien. Samen met mam en mijn kinderen. Wiek speelde ondertussen voor pap zijn nummer zoals hij zo vaak had gedaan toen pap nog leefde. Samen hebben we toen de laatste rituelen uitgevoerd. Het dekentje in de kist, de kleinkinderen die de deksel sloten. Hierna de bloemen schikken, de kaarsjes, de foto en de jeu d boules ballen neerleggen. Het voelde allemaal mooi en goed om te doen. Dank hiervoor Ron Bosman dat je ons daarin begeleidde. Wij hebben de begeleiding als heel professioneel en vooral als heel warm ervaren. Zodat wij nu met liefde terug kunnen kijken op een prachtige afscheidsdienst/ viering van pap. Ook dank Yvonne dat je de optie van Aerdehof besprak. Met de loopkoets door de prachtige boslaan naar het crematorium was voor ons de juiste afsluiting.

Familie Vousten (Horst)

Bedankt

Bedankt voor het mooie kaartje een jaar na het mooie afscheid van Grad, heel attent.

Familie Seuren (Melderslo)

Os Minke.

Yvonne, Erwin en medewerkers, heel veel dank voor het verzorgen van de uitvaart van onze dochter en zusje Minke. "She believed she could, so she did!" Onze wens was om veel van de uitvaart zelf te regelen, dit hebben jullie aangevoeld en begrip voor getoond. Jullie waren meedenkend en openstaand voor alles wat wij in gedachten hadden. Met veel respect, creativiteit en een warm hart hebben jullie het mogelijk gemaakt om Minke het afscheid te geven wat ze graag wilde en verdiende. Heel veel dank hiervoor!

Familie Geurts (Horst)

Gedreven, creatief en betrouwbaar.

Onlangs heb ik het voorrecht gehad om met Yvonne te mogen werken tijdens een uitvaart. Wat mij direct opviel was de positieve houding die zij in haar werk uitstraalt. Zij is gedreven, creatief en betrouwbaar in haar werk. Kortom een prettige dame om mee te mogen werken. Juist in de uitvaartbegeleiding is dit van groot belang!

Ron Hoogendijk/Rouwharley (Ermelo)

Met zoveel gedrevenheid, passie, liefde, respect en waardigheid.

En dan staat je leven op de kop en moet je een uitvaart regelen. Niets is dan goed genoeg om het afscheid van mam / oma compleet te maken. Uitvaart ondernemer. Wellicht samen met mij zijn er velen die daar een bepaald oordeel of beeld over hebben. Yvonne kwam bij ons en vanaf het eerste moment had ik meteen het gevoel, mam is in goede handen.

Met zoveel gedrevenheid, passie, liefde, respect en waardigheid. Wat zo'n bizarre periode is als nabestaanden waarin je wordt geleefd zorgt Yvonne ervoor dat je tijdig even stil staat. Niets maar dan ook niets is (te) gek. Alles is mogelijk. Yvonne staat dicht bij je als persoon. Geen poes pas. Gewoon normaal. Yvonne (en haar team) zijn echt van onschatbare waarde tijdens deze periode van afscheid. Ga voor goud. Ga voor Yvonne.

Familie Joppen (Maasbree)

Bedankt!

Met liefde en passie... maar jullie team geeft nog zoveel meer. Dankzij jullie heeft pap/opa ondanks de beperkte maatregelen die op dit moment gelden een mooi en heel bijzonder afscheid gehad. Yvonne denkt in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Yvonne je ben een topper!

Familie Madou (Baarlo)

Met passie en liefde...

zo omschrijf jij je werkwijze van jou en jouw team op je site. Dat is ook precies zoals wij het hebben ervaren. Van ons zouden de woorden, deskundig, warm, persoonlijk, laagdrempelig en creatief toegevoegd mogen worden. De wens was een klein en intiem afscheid, nou... dat is op grootse wijze gelukt! Niet alleen kijken wij dankbaar, tevreden en met een glimlach terug maar ook zeker vooruit. Dankjewel!

Ingrid Houben namens familie Houben (Horst)

Mooi en respectvol afscheid

Hoi Yvonne en medewerkers, graag wil ik jullie nog persoonlijk bedanken voor de goede zorgen bij het organiseren van de uitvaart van pap. In het bijzonder jou Yvonne. Je hebt het heel goed begeleid, dat geschakeld tussen serieus en humor... dat lijkt mij soms best ingewikkeld. Dat doe je geweldig! Ondanks dat er bij het afscheid veel "mixed feelings" waren, kijken wij terug op een mooi en respectvol afscheid. Bedankt daarvoor. Juist bij ingewikkelde relaties is goed afscheid nemen heel belangrijk.

M. Steeghs (Melderslo)

Woord van dank

Een uitvaart verzorgen voor je dierbare is iets wat je maar een keer kunt doen. Dus wil je dit ook goed doen. Yvonne en haar collega’s voelden precies aan waar we behoefte aan hadden en hielpen ons met al het “regel” werk waardoor we geen moment bang waren dat we iets zouden vergeten. In deze droevige tijd voelden we ons verbonden en vonden veel troost bij elkaar. Het samenwerken met Yvonne was persoonlijk, meelevend, meedenkend en professioneel wij willen haar daar ook hartelijk voor danken. Het was voor ons en alle aanwezigen een onvergetelijk mooi en warm afscheid waardoor we onze dierbare voor altijd in ons hart kunnen sluiten.

J. van Hegelsom (Horst)