Dag én nacht bereikb​aar!

  077 - 302 11 40

Team

"Samen met mijn team ga ik elke keer opnieuw de uitdaging aan om persoonlijk maatwerk te leveren. En… natuurlijk altijd met liefde en passie".
Yvonne Vos

“Achter de schermen wordt veel regelwerk en administratie door mij verzorgd en ik ben uw aanspreekpunt in Afscheidshuis Memento Mori".
Erwin Vos

"Als uitvaartverzorgster én als uitvaartspreekster wil ik er graag voor u zijn, om samen zorg te dragen voor een warm en persoonlijk afscheid". 
Gerry Schers

"​Als uitvaartverzorgster sta ik in mijn kracht als ik een verdrietige of nare gebeurtenis om kan zetten naar een liefdevolle en warme herinnering.
Er is niets fijner dan terug kunnen kijken op een warm en liefdevol afscheid". 
Susan Cuppen

"​Het is fijn om als uitvaartverzorger te werken in een team waarin ieder de ruimte krijgt om haar of zijn specifieke talenten in te zetten.
Ieder is gelijk en mag zichzelf zijn. Zo vullen we elkaar aan en bieden we de beste uitvaartzorg die de mensen verdienen".
Ron Bosmans

"​Als medewerker zorg ik er voor dat tijdens een uitvaart alles goed verloopt. Waar nodig help ik in de dagen voorafgaand aan het afscheid”.
Tiny de Boer

"​Met mijn zorgachtergrond heb ik ook ervaren hoe belangrijk het kan zijn om nabestaanden op een juiste manier te begeleiden om de deur naar de toekomst weer een beetje te openen. Daar wil ik graag aan bijdragen om dit te realiseren”.
May Thielen

"​Doordat ik een zorghart heb wil ik samen met mijn collega's een mooie verzorgde uitvaart realiseren waar de familie met een warm gevoel op terug kan kijken”.
Loes Vergeldt

"​Samen met de familie en mijn collega’s een mooi persoonlijk afscheid geven aan de overledene, dit geeft mij voldoening”.
Heidy Houben

"​Onzichtbaar maar toch zichtbaar er samen voor zorgen dat alles verloopt volgens de wensen van de overledene en nabestaanden. Dat geeft mij een warm en dankbaar gevoel”.
Monique Craenen

"​Als kind kwam ik voor de eerste keer in aanraking met een uitvaart van een familielid. Daar heb ik de eerste gevoelens gekregen en vooral de passie, om iets te betekenen in de uitvaartbranche. Om mee te mogen werken aan een uitvaart past heel goed bij mijn wens om elke uitvaart tot iets moois te maken voor hen die achterblijven”.
Joop Nabuurs